torstai 29. joulukuuta 2016

Säilöntätarvikkeiden säilytys

Minulla oli ajatus tehdä vuosikatsaus kuluneesta vuodesta, mutta minulle tuli pari teknistä ongelmaa, joten se nyt tyssäsi kuvien osalta aika lyhyeen. Jos jaksan vielä innostua aiheesta uudestaan, saatan tehdä sellaisen postauksen tietokoneella. Nyt en enää jaksa sitä käynnistää. Yleensä käytän nykyään pelkkää tablettia.

Sen sijaan aion jakaa nyt vinkin, jonka opin työkaverilta. Tätä niksiä en löytänyt googlesta, eikä minulla ole vielä suurempaa käytännön kokemusta, mutta nyt aion testata. Talven mittaan tyhjenee purkkeja ja pulloja sekä rasioita. Säilytän niitä epämääräisessä järjestyksessä yhdessä käyttämättömässä kylmässä eteisessä. Kumikorkit on hiukan ongelma, kun niitä tuppaa pyörimään milloin missäkin laatikossa ja ne meinaa haurastua, jos ne eksyvät sinne kylmään säilytystilaan. Eikä niitä passaa kovin keitellekään, etteivät haurastu. Murtuneilla korkeilla säilötty mehu ei säily. Korkkien hyvänä pysymistä auttaa kuulemma se, että ne säilytetään perunajauhossa. Aion siis testata. Ja ainakin ne on nyt sitten kaikki yhdessä paikassa, jos ei muuta. Tovottavasti tämä ei ollut mikään salainen niksi. Tai no, niksit on käsittääkseni luonteeltaan selaisia, että ovat tarkoitettuja jaettaviksi .



Tulevana vuonna aion panostaa houkan enemmän järjestykseen ja tavaroiden järkevään säilyttämiseen. Katsotaan jääkö se vain haaveeksi vai saanko oukeasti jotain järkeä sotkuihini.

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen vinkki! Voisin itsekin kokeilla tuota. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Erittäin mielenkiintoista! Pakko on nyt kyllä kokeilla tätä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...