tag:blogger.com,1999:blog-4265126863511439465.post2598089075208281531..comments2024-03-25T19:30:53.952+02:00Comments on Sininen tupa: Iltapalaamammukkahttp://www.blogger.com/profile/09148537030235174125noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4265126863511439465.post-76473305896177133732013-02-24T19:42:36.325+02:002013-02-24T19:42:36.325+02:00Kiitos vinkista, pitääpä kysäistä J:ltä myös mieli...Kiitos vinkista, pitääpä kysäistä J:ltä myös mielipidettä tuosta pannu-asiasta:). Luulen, että hankin tuon keraamisen pannun, sillä hinta ei ole mikään tavattoman kallis ja uskon, että se maksaa loppupeleissä itsensä takaisin. <br />T:Anne<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4265126863511439465.post-20741176795002083882013-02-24T18:17:27.430+02:002013-02-24T18:17:27.430+02:00Kiitos onnitteluista :) Kiva, että muistit!
Tuoho...Kiitos onnitteluista :) Kiva, että muistit! <br />Tuohon pannu asiaan... en osaa neuvoa. Olen myös vähän miettinyt keraamista pannua. Olen jo muutaman vuoden käyttänyt valurautapannua. Toiset sanomvat myös iitä, ettei välttämättä ole hyvä sehän helposti saa ruuan liian tummaksi ja rasvaa saa käyttää aika runsaasti, jos aikoo, ettei ruoka tartu kiinni. Niin ja kaipa siitä sitä rautaa myös vähän irtoaa. Mutta kuitenkin käytän sitä mieluummin kuin teflonia. Joku aika sitten heitin kaikki muoviset kauhat ja lastat pois. Tai ainakin pääsääntöisesti ne jokapäiväisessä käytössä olevat, joilla sekoitetaan tai otetaan kuumia ruokia. Taikinanuolimen ja reikäkauhan ja jonkun muun harvemmin käytettävän jätin. Tuohon pannuasiaan vielä. Osaisikohan ystävä J neuvoa, kun taitaa myös paljon ruuanlaitosta tietää.mammukkahttps://www.blogger.com/profile/09148537030235174125noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4265126863511439465.post-74843379196395728662013-02-24T14:40:37.568+02:002013-02-24T14:40:37.568+02:00...vielä jatkoa edelliseen: mitä mieltä olet muute......vielä jatkoa edelliseen: mitä mieltä olet muuten keraamisista paistinpannuista? Oon jo piemmänaikaa pohtinut sellaisen hankkimista, sillä en halua saada teflonista enää enempää myrkkyjä kehooni. Aika paljon kokkailen ruokaa keittämällä/höyryttämällä tai uunissa paistamalla/hauduttamalla, mutta esim jauhelihaa ym. tulee pannulla paistettua. Tein vähän tutkimustyötä netissä ja ihan peruskaupoista löytyisi mm. OBH Nordican Eco Kitchen-paistinpannuja, jotka on ilmeisesti valmistettu keraamisesta pinnoitteesta. Edellämainittuja pannuja markkinoidaan "terveellisenä" vaihtoehtona teflonpannuille. Ajattelin, että sulla vois olla tarkempaa tietoa asiasta, sillä en haluais ostaa ns. sikaa säkissä:)?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4265126863511439465.post-35813130990522640832013-02-24T14:31:49.844+02:002013-02-24T14:31:49.844+02:00Moikka,
Oon tässä lähiaikoina lukenut paljon kirj...Moikka,<br /><br />Oon tässä lähiaikoina lukenut paljon kirjallisuutta ihmiskeholle terveellisestä ravinnosta (siis mitä kaikkea kroppa tarvitsee toimiakseen optimaalisella tasolla mm.hormonitasapainon ja maksan toiminnan kannalta) ja täytyy kyllä allekirjoittaa nuo edellä- mainitut kommenttisi täysin. On surullista, että ihmisten (ja tietysti myös joidenkin tuotteiden kohdalla eläinten) terveys uhrataan voitontavoittelun ja rahanteon (lue: ahneuden) nimissä. Kunpa vaan ihmiset käsittäisivät mitä moskaa saavat esim. einesten mukana omaan kehoonsa!!! <br /><br />T:Anne<br /><br />PS. Onnea Mammukka;-)!<br />Anonymousnoreply@blogger.com