Kellarimme ei säilytä punajuuria hyvin, joten keitin ne syksyllä pakkaseen ennen kuin ihan nahistuivat. Osan keitin etikkasäilykkeiksi. En ole koskaan aiemmin kokeillut pakastaa punajuurta, mutta tuntui toimivan ihan hyvin. Tänään tein laatikkoa punajuurista. Ohje suurinpiirtein näin:
400g raastettua keitettyä punajuurta
1 sipuli ja kuivattua purjoa voissa kuullotettuna
puoli purkkia ananasmurskaa
1dl Alpro soija"kermaa"
puoli purkkia Aura Pehmeä- levitettä
1 muna
suolaa, mustapippuria ja muskottipähkinää
Paisto: 1 ja puoli tuntua 150 astetta
Ei tullut niin hyvää kuin aiemmin. En oikein tykännyt tuosta ananaksesta laatikossa. Olen aiemmin käyttänyt raastettua kesäkurpitsaa sen tilalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti