lauantai 13. elokuuta 2016

Uusi logo

Olin eilen pojan kanssa Helsingissä Tubeconissa ja siellä putkahti ajatus siitä, että minulla pitäisi olla oma logo näillä kanavillani. Tai siis oikeastaan juuri tämä logo tuli mieleen. Siinä on iso M niinkuin mammukka. Se on myös vähän kuin anarkistimerkki. En ole anarkisti perinteisessä mielessä, mutta Arjen Anarkisti olen. Arkeni ei aina noudata ihan niitä kaikkein sovinnaisimpia kaavoja, eikä mikään ole ihan niin nökönuukaa ja säännönmukaista. Tutut saattavat löytää logosta myös viitteen live-persoonaani :) (Minusta ei ehkä olisi graafikoksi...)


p.s. Jos vain jaksan kerron myöhemmin retkestä pojan kanssa. Meillä oli oikein mukavaa.6 kommenttia:

 1. Hieno! Tuo erottuu hyvin.

  Ja todella ärsyttävä vihje tuo, että logosta löytyy viite live-persoonaasi. Sinulla on kaksi päätä ja molemmat poikki? Pystykorvat typistetty? Nimikirjaimet A.A.? Nyt en taaskaan pysty nukkumaan yöllä!

  VastaaPoista
 2. Mainio logo! Toimii!
  Ystävä vieraili tänään ja puhuttiin anarkismista. Tunnistan sinut sellaiseksi.
  Mun sanonta on, että jokainen itsekasvatettu salaatinlehti on vastalause. Vastalause on ollut tänä kesänä maltillinen eikä kovin kuuluva, päätellen kasvimaalta korjatun sadon määrästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin minäkin aattelen :-) ei sadon suuruus aina. Ja sä teet kaikkea muuta tärkeää. Myös asian esillä pitäminen on vastalause.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...