perjantai 31. elokuuta 2012

Toukkapipoja

Vakkariruokakaupassani oli tarjouksessa valikoimista poistuvia lankoja. Ostin muutaman kerän Novitan Veera lankaa. Se on akryylia. Periaatteessa mieluummin käytän luonnon materiaaleja, mutta nyt haksahdin noihin ihanan vauvamaisiin väreihin. Tie ...?...:n on kivetty hyvillä aikomuksilla. En tiedä mihin se tie minut lopulta vie, mutta huomaan usein tekeväni sitten kuitenkin periaatteitteni ja arvojeni vastaisia valintoja. Anyway, tein langoista kaksi vauvan pipoa ja kahdet peukalottomat lapaset. Toiset on omalle vauvalle ja toiset kummilapselle. Nimesin pipot toukkapipoiksi, koska niissä on tuntosarvet.

2 kommenttia:

  1. Kivoja neuleita! Tuon valintojen tekeminen ei aina ole helppoa. Minäkin haluaisin aina ostaa ekologista ja lähellä tuotettua, tai kierrätettyä. Mutta joskus se on kohtuuttoman vaikeaa tai kallista. Pikkuhiljaa tämä maailmakin varmasti muuttuu siihen suuntaan, että tuollaisten valintojen teko helpottuu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Olen Tiina samaa mieltä; maailma varmasti muuttuu siihen suuntaan. Se mikä on meille nyt vaihtoehto, on pienoinen pakko tulevaisuudessa. Me jotka olemme edes miettineet näitä asioita, sopeudumme ehkä helpommin. Ehkä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...