torstai 31. tammikuuta 2013

Uskomaton tarina selviytymisestä ja omavaraisuudesta

Tämä tarina on kyllä aika uskomaton. Lue itse Lykovin perheestä, joka asui erakkona Siperiassa.
Siitä kerrotaan englanniksi täällä. Ja suomeksi täällä ja täällä.
Tuossa englannin kielisessä artikkelissa oli myös linkki videoihin, jotka ovat venäjäksi, ihan mielenkiintoista kuvamateriaalia, vaikken kieltä ymmärräkään.

4 kommenttia:

 1. Pistinpä heti varauksen kirjaan. Ensi viikolla pitäisi olla meidän kirjastossa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rasa itse vinkistä, enhän mä tullut ajatelleeksi, että voisin tosiaan tuon kirjankin lukea :D Teenpä saman kuin sinä kun käyn kirjastossa! Tämän perheen tarina on jotenkin pyörinyt jo 3 päivää mielessä, niin suuren vaikutuksen se teki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarina jää tosiaan mieleen pyörimään, huomaan monesti ajattelevani sitä, vaikka lukemisesta on jo puoli vuotta. Sen jälkeen googlasin kaiken mahdollisen, tosin videoita on selvästi vielä paljon näkemättä. Jotenkin sitä kai viehättyy tuosta koko ideasta: vapaaehtoinen karkotus, *täysi* omavaraisuus, erakkous, kaipuu ja pelko ulkomaailmaa kohtaan... Jotenkin tarina onnistui pysymään koossa senkin jälkeen, kun Agafja jäi yksin.

   Poista
  2. Juuri niin tarina onnistui pysymään koossa. Olen jotenkin tosi iloinen siitä, että Agafia on saanut ja pystynyt elämään omaa elämäänsä niinkuin on halunnut. Ei tullut tänne maailmaan tai mitenkään "seonnut" kohdattuaan maailman. Minun piti myös googlettaa perheestä tietoa, todellan suuren vaikutuksen teki ja herätti mielenkiinnon.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...