perjantai 4. syyskuuta 2015

Lemmikkitarvikkeita Zooplussalta

Jokunen aika sitten huomasin yhden kaverin tilanneen lemmikkiruokaa nettikaupasta nimeltä Zooplus. Nyt kun meillä oli kissan pentuja, esikoiselle hankittiin kaksi gerbiiliä, akaattikotilot muuttivat meille ja noita muitakin eläimiä on siunaantunut, päätin testata kaupan. Tilasin pentukissanruoka paketin, gerbiilin ruokaa, kotiloille seepiansuomuja ja pieniä siemeniä viiriäisille talveksi. Ne kun alkavat haista pannuhuoneessa kananrehua syödessään. Viime vuonnakin tilasin jostain siemensekoituksen, joka oli tarkoitettu kanoille, fasaaneille, viiriäisille jne. Hyvinhän tuo kauppa toimi. Taidanpa tilata jatkossakin, jos on tarvetta suuremmille määrille. Meillä päin kun ei ole eläinkauppaa. Tai kaupungeissa on, mutta kummassakin käymme tosi harvoin, vaikkei niihin ole kuin "vain" 50 km.
2 kommenttia:

  1. Minä olen myös tilannut Zooplussalta koiran ja kissanruokaa. Syyt ovat aivan samat, asun maalla eikä minulla ole edes autoa. Lisäksi täsmälleen sama kahdentoista kilon koiranruokasäkki on 15 euroa halvempi kuin täältä eläinkaupasta ostettuna, kuljetus on ilmainen yli 100€ (?) ostoista ja postinkantaja raahaa paketin ovelle. Eikä kertaakaan ole ollut valittamista tuotteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oli joku raja, että saa ilmaisen kuljetuksen ja ovelle asti. Minä taisin hakea omani pakettiautomaatista, mutta minulla on auto käytössä ja hain ruokakauppareissulla. Täältä ei oikein saa noita erikoisempia juttuja ruokakaupoista. Jyrsijöilekin on vaan sitä yhtä ja samaa harmahtavaa pellettiä, johon pojan gerbiilit koskevat luultavasti vasta nälkäkuoleman partaalla.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...