torstai 21. huhtikuuta 2016

Hiuskoru linnun siivestä


Nyt en ole ihan varma, onko tämä hieno askartelu vai hiukan outo. 

Aiemmin kevättalvella, vanha viiriäiskukkomme sai jonkin kohtauksen. Muistutti ehkä epilepsiakohtausta, vaikken tiedä voiko lintu sellaisen saada. Katsoin kuitenkin parhaaksi lopettaa sen. En halua itse syödä sairasta eläintä, jos en tiedä mikä vaivaa. Annoin kuitenkin kuolleen linnun kissalle. Söi sen mielihyvin, lukuunottamatta toista siipeä. Siipi näytti tavattoman kauniilta puhtaalla hangella, joten poimin sen talteen ja laitoin kuivaan suolaan säilöön. Myöhemmin laitoin paremmin suolan sisään niin , että siiven muoto jäi tuollaiseksi aukinaiseksi. Vein suolapurkin siipineen saunaan kuivumaan. Nyt siipi on rutikuiva ja suolainen. Luulen sen säilyvän noin. 

Lisäilin siipeen ompelemalla hiukan kierrätystilpehööriä. Rikkinäisen perhosrintaneulan vartalon, siiviksi mustaa silkkinauhaa, joka on leikattu jostain paidasta ja toiselle puolelle hiussoljen. Hiussolkea vähän liimasin myös kuumaliimalla ompelun lisäksi.

Itse tykkään tästä tosi paljon ja perheen mielestä myös on hieno. En vaan ole ihan varma ilkeääkö tätä julkisesti pitää. Pitäisitkö sinä?


4 kommenttia:

 1. Mun silmääni erittäin hieno ja pitäisin kyllä!

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno! Kyllä pitäisin ihan julkisesti. Luultavasti vois tulla keskustelua sellaistenkin ihmisten kanssa, joiden kanssa ei normaalisti keskustele :D
  Mulla on kanssa suolassa kuivumassa kukkojen siipiä. Odotan inspiraatiota.

  VastaaPoista
 3. Upea, kyllä sitä tohtii pitää :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...