tiistai 8. marraskuuta 2011

Löytöjä ja lahjoja

Kummitädiltä sain lahjaksi tosi ihanan vanhan kahvimyllyn, jonka hän on saanut aikoinaan omalta kummitädiltään. Täytyy varmaankin sitten aikanaan antaa tämä omalle kummitytölle :)

Jokin aika sitten leipää leipoessa tajusin, että leipälapiostamme puuttuu 1/3. Naapurikunnan työttömien kirppikseltä tällaisen uuden sitten sattumalta löysin. Siellä myydään myös uusia käsityönä tehtyjä tavaroita.

Eilen ihan paikalliselta kirppikseltä ostin vaunut 15€:lla. Katselin niitä jo pari viikkoa sitten, mutta kun ne vielä olivat myynnissä päätin ostaa ne. Esikoiselle ostin aikoinaan vaunut 20€:lla ja myös toinen poikamme niitä käytti. Ne sai muutettua myös rattaiksi ja ne hajosivat ihan totaalisesti toissa kesänä. Me ei olla kovin ihmeellisiä hankintoja koskaan tehty vauvoille. Kaikki melkein on ollut käytettyä ja kierrätettyä joko kirppiksiltä tai tutuilta. Kesällä ostimme uudelle tulokkaalle vanhan kehdon. Se on ehkä kaikkein kallein ostoksemme lapsille ikinä, jos ei jotain turvaistuimia lasketa (ne on minusta olleet niin tärkeät, että ostimme uutena). Kehto maksoi melkein kymmenkertaisesti verrattuna näihin vaunuihin. Mutta se on niin hieno kaikessa karuudessaan, että se oli pakko ostaa. Asumme niin korvessa, emmekä liiku vaunujen kanssa missään ihmisten ilmoilla, että on ihan sama miltä ne näyttävät, kunhan ovat puhtaat ja kulkevat . Lähinnä ovat pihalla nukuttamista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...