keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10. päivä Joulupaperit, kassit ja narut


Olen se tyyppi joka säästää joulupaperit ja kassit sekä osan nauhoistakin seuraavaa joulua varten. Lapset ei vaan muista aina niin varovasti avata pakettejaan, että sain aina isoja ehjiä papereita jemmaan. Itse en muista lähivuosina ostaneeni joulupapereita. Mutta onhan noita kertynyt silti yhteen komeroon aikamoinen kassillinen. Tuo iso joulupukkikassi meillä on ollut käytössä ainakin 5 vuotta, eikä lapset tajua ollenkaan ihmetellä miksi joulupukilla on aina mukana tuo sama kassi ja sama kangassäkki :D Säästän papereita ja kasseja myös lasten synttäreistä.

Minulla on viisi kummilasta ja kolme omaa lasta, joten pikkupaketteja tulee tehtyä. Kerään sopivia lahjoja pitkin vuotta, jos löydän. Eli hyödynnän siis alennusmyyntejä. Joskus innostun itsekin jotain neulomaan ja kirppiksiltäkin löytyy toisinaan lahjoja. Tuo tavarakasa siis odottaa minua olohuoneessa. Lähdenpä paketointihommiin :)

2 kommenttia:

  1. Niin säästetään täälläkin papereista siisteimmät (huonoimmista leikataan joulukuvia ennen poistoa :) , nauhat ja kassit ja kortit tietysti! Nimilaputkin usein käytetään uudestaan.Tai sitten niistä leikataan kuvat ja tehdään itse uudet laput. Itse ostin tänään ensimmäiset joululahjat, nyt odottaa kiva paketointi :) Mulla on kyllä alennusmyynnistä ostettuja uusiakin joulupaperirullia, on vara valita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kirppiksiltä löytänyt lahjapaperirullia myös.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...