tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukuun yhdeksäs

Tänään ajattelin mennä siitä, mistä aita on matalin ja jakaa viime jouluisen kierrätysaskarteluni. Kävin tänään hakemassa postista yhden paketin ja ahdistuin kun tajusin, että en ole uhrannut vielä montaakaan ajatusta joulukorteille. Olen monesti päättänyt, että tänä vuonna en postita kortteja. Se on vaan velvollisuus, joka aiheuttaa joka vuosi paineita ja jää viime tinkaan. Mutta tiedänpä sen jo etukäteen, että lähetän ne kuitenkin, koska kiltit tytöt toimivat niin kuin heidän oletetaan toimivan. Potisin kuitenkin huonoa omaatuntoa, korttien lähettämättömyydestä. Kuvittelen, että joku loukkaantuu kun ei saa korttia. Mä oon niin pöljä, kun mä mietin aina mitä muut miettii. Ne mitään mieti kuitenkaan ja jos miettii niin entä sitten. Itsepä ainakin tietäisin, etten tarkoittanut mitään korttien lähettämättömyydellä. Etten ehkä vaan jaksanut ja saanut aikaiseksi. Mutta toisaalta, tuliskohan se joulumieli, jos alkais tehdä kortteja ja paketteja. Maisemasta ja säästä joulumieltä ei kyllä täällä paljon revitä :( 

Tässä kuva kirjasta tekemästäni joulukorttitelineestä. Eskarilainen toi siihen jo ensimmäisen kortin tänään. Oli luokkakaverilta saanut.

3 kommenttia:

  1. No niin! Pidän paljon tälläisistä ideoista, mihin voin käyttää kaikki kirpparilla myymättä jääneet "grishamini"! Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Hieno korttiteline!

    Minä jätin yhtenä vuonna kortit lähettämättä, kun en vaan jaksanut. Vaikka olen kiltti tyttö. Huomasin, että ei tapahtunut mitään kamalaa! Jos joku sellaisesta loukkaantuu niin VOI VOI! Sen jälkeen en ole kortteja lähettänyt. Tietysti tulevien korttienkin määrä pikkuhiljaa vähenee. Helpotus kaikille?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...