sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Fructolax- tuotetestaus

Sain Hopottajat suosittelumedista Frutolax- näytteitä. Ihan suoraan sanoen näiden näytteiden jakaminen on ollut minulle hiukan vaikeaa. Huomaan olevani tosi ujo ja häveliäinen ihminen, jonka on tosi vaikea kysäistä tuttavalta: "Ummettaako? Tiedän, mikä auttaa?" Tai työpaikan kahvipöydässä: "Ai onko maha kovalla? Kokeilepa tällaisia." Luontevaa tilannetta ei nyt oikein ole löytynyt. Paitsi kerran yhdelle ystävälle näytteen saatesanoin lykäsin ja jäi vähän kummallinen olo. Vielä pari "uhria" olisi mielessä.

Lapsille tätä tarjosin. Ihan tarpeeseen. Olivat kamalan epäluloisia. Ei maistunut. Ja palanen tuntui olevan liian iso lapselle. Itse maistoin ja maku on ihan ok. Muistan syöneeni Fructolaxia joskus vuosia sitten. Muistelen, että raskausaikoina oli tarvetta ja nämä olivat ihan oiva apu. Eli tuote sopii odottajille ja on luonnollinen kuituja ja hedelmiä sisältävä tuote. 

Tässä kampanjan aikana satuin kerran yhteen kauppaan ja kassalla jonossa edellä olevalla asiakkaalla oli korissaan Fructolaxia. En varmaan olisi noteerannut hänen ostostaan ilman kampanjaa. Eli näin ne tuotemerkit jää mieleen. 

Mulla olis vielä pari näytekuutiota, jos joku live-elämän tuttu haluaisi ja muut, voitte tilata omanne tästä linkistä.

Lisää Fructolaxista ja Hopottajista täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...