perjantai 30. syyskuuta 2011

Kirjoja


Nämä kirjat olen äskettäin hankkinut. The little house cookbookin tilasin noin vuosi sitten Bookplussasta. Tilaaminen liittyi siihen, että luin koko Laura Ingalls Wilderin tuotannon. The homestaeding handbookin löysin muuten vaan ja The backyard homestead- kirjoihin sain vinkin Pientä elämää etsimässä.- blogista.Kolme viimeistä kirjaa on Amazonista. Kaikki nämä kirjat käsittelevät tavalla tai toisella omavaraistaloutta.

Olen kirjahullu. Minun on pakko lukea joka päivä ja aina ennen nukkumaan menoa. Luen varmasti enemmän kuin katson tv:tä. Lukeminen on parasta pakoa arjesta ja pääni tuntuu tarvitsevan aina uutta luettavaa ja aika laidasta laitaan. Ja minulla saattaa olla pari-kolme kirjaa yhtäaikaa kesken ja luen niitä vähän mielialan mukaan. Käytän kahden eri kunnan kirjastojen palveluja ja usein yritän palauttaa väärän kirjaston kirjoja niihin... Tällä hetkellä minulla on kesken Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja ja Lorna Byrnen Enkeleitä hiuksissani. Minulla menee jotenkin kausittain mitä teemoja lukemani kirjat käsittelevät. Ja romaanien lisäksi minulla on yleensä myös pino käsityö-, ruoka-, puutarha-, ms. kirjoja selailussa.

4 kommenttia:

 1. Itsellä lukeminen on vähän kausittaista, tosin nautin lukemisesta kun on joku todella hyvä kirja (mieluiten kirjasarja :D). Ehkä syynä on se että en meinaa löytää kovin usein tarpeeksi mielenkiintoista, vähän samoin myös musiikin suhteen.

  Mutta nyt on taas jotain uutta selattavaa tiedossa :).

  VastaaPoista
 2. Ite kanssa tykkään lueskella tosi paljon - ihanaa ajanvietettä. ♥

  VastaaPoista
 3. Pitääkin kaivaa tuo Laura Ingallsin keittokirja taas esiin. Olen saanut sen ihan teininä, ja silloin siitä tuli tehtyä vaikka mitä. Ja kokeiltua esim. pop cornia maidon kanssa, nam.

  VastaaPoista
 4. Sauvajyvänen: onko ninulla siitä suomenkielinen versio? En ole onnistunut sitä löytämään. Mutta käsittääkseni sellainen on olemassa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...