lauantai 31. maaliskuuta 2012

Siemenperunoita

Hain tänään postista jo aiemmin tilaamani blue congo- perunat. En ole koskaan ennen kasvattanut niitä ja ymmärtääkseni ne ovat vähän vaativampia kuin perusperunat. Aiemmin olemme kasvattaneet ihan tavallisia timoja, pitoja ja sen tyylisiä pottuja. Mutta kokeillaan nyt vähän muutakin. Tuossa isommassa säkissä on viime viikolla torilta ostamiani timo-siemenperunoita. Olin aikoinut käydä ihan puutarhamyymälästä siemenperunoita, mutta sattumalta huomasin ne torikauppiaat. Sangossa pikku pussissa on muutama matilda, jotka myös aion istuttaa. Monena keväänä ollaan istutettu omista edellisvuotisista perunoista perunamaa, mutta viime syksyiset perunat oli niin huonoja, että niitä juuri ja juuri kehtasi syödä. Muusia olen niistä tehnyt. Katsotaan joudutaanko kääntämään nurmikosta uutta perunamaata näille...

3 kommenttia:

  1. Mistä tilasit Blue Congoa?

    VastaaPoista
  2. Tilasin Exotic Gardenista, http://www.exoticgarden.fi/. Äsken kävin sivuilla ja blue congon kohdalla valitettavasti luki, että loppuun myyty. Harmi :( En osaa sanoa, mistä muualta saisi... Tilasin perunat jo alkuvuodesta, heti kun alkoivat niitä mainostaa. Yllätyin, että ovat noin haluttuja!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vastauksesta. Samasta paikasta piti tilata, mutta en sitten lopulta ehtinyt ajoissa. Lykkäsin tilausta, koska piti paremmalla ajalla etsiä mukaan myös yrttejä ja vihanneksia. No, ehkäpä ensi vuonna sitten ajoissa liikkeellä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...