torstai 13. syyskuuta 2012

Tanskis-DVD

Tämä on minun lempisarja telkkarissa. Ja yksi harvoja sarjoja, joita katsomme miehen kanssa yhdessä. Meillä on tallennettu digiboxille tosi tosi monta jaksoa Tanskalaista maajussia, mutta ne eivät oikein ole missään järjestyksessä ja välistä puuttu jaksoja ja osa on ehkä moneenkin kertaan. Jaksoja kun on nauhoitettu sekä kakkoselta että femmalta. Loppukesästä kaikki jaksot tulivat ilmeisesti järjestyksessä arki-iltapäivisin, mutta kuka jaksaa tai ehtii katsoa telkkaria kesällä, kun on muutakin puuhaa. Jos olisin tajunnut olisin nauhoittanut kaikki jaksot vhs:lle, kun digiboxi alkaa olla aika täynnä. Pitäisi kai yrittää lukea boxin käyttöohjetta, jos ne saisi vaikka tikulle tallennuta, enpä tiedä. Pienellä hakemisella löysin kuitenkin DVD:llä kolme ensimmäistä kautta Tanskiksesta. Tilasin tämän CDON.COM:sta. Yksi pikku "vika" tässä on, jaksot on vain taskaksi tai tekstitettynä tanskaksi. Onneksi jaksot on moneenkertaan nähty, eli aika hyvin on kärryille siitä mitä tapahtuu. Sieltä täältä ymmärtää jonkun sanan.

6 kommenttia:

 1. Voi, tuo on minunkin lemppari! Noista oppii kaikenlaista hyödylllistä.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen katsonut tuota sarjaa. Joskus kyllä (jos sattuu oma päivä olemaan vähän sieltä sanonko mistä) tuo aurinkoisuus ja nypertely ärsyttää :D mutta valloittava perhe kaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. On tosiaan valloittava perhe. Näyttäisi siltä, että ovat oikeastikin onnellisia yhdessä kaikkine puuhineen. Nypertely :D hyvä sana. Minä olen nypertelijä ja siksi kai tykkään tuosta sarjasta. Miestäni ärsyttää nypertely ihan suunnattomasti. Hän tekee rivakasti suurilla liikeillä ja minun puuhani näyttävät hyvin pieneltä nyhräämiseltä :D

  VastaaPoista
 4. Ihailen kovasti Punderööveniä, kuten meillä tuttavallisesti lapsetkin osaavat jo kutsua. On silti harmillista, ettei Dvd:tä saa suomennettuna tai edes englanniksi, koska jaksojen helmi, on Frankin jatkuva höpinä. Kiitos inspiroivasta ja samanhenkisyyttä tulvivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 5. Kiva Tessa, että tulit inspiroitumaan. Samanhenkisiä on mukava "tavata". Totta, Frankin höpinät todellakin on niin iso osa sarjan viehättävyyttä.

  VastaaPoista
 6. Tätä seurataan meillä myös ja fanitetaan kovasti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...