keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Luvattu, mikä luvattu

Mä lupasin teille joku aika sitten eläin kuvia. Tässä muutama.


"Toitko herkkuja?"


Näillekin on annettu jo talven varalle herkkua. Lämpimän sään ansiosta keräävät sitä myös ahkerasti itse. Mä niin toivon, että nämä talvehtivat hyvin.


Mä tunnen itteni välillä ihan noita-akaksi kun hämmentelen isolla kauhalla isoa pataa. Tuntemusta lisää vielä se, että keittiössä pyörii jos jonkinaista purkkia ja purnukkaa joissa on kaikenlaisisa säilykkeitä, jauheita, siemeniä ja rohtoja :D


Nämä kaverit meinaa syödä tontin isoimman kuusen rungon. Joten tuotiin pienempiä kaluttavaksi. Hyvin maistuu havut ja kuori. Jotain vitamiineja niissä kai sitten on, mitä kaipaavat. Olen tervennut ison kuusen runkoa, ettei ala lahota ja että elukat jättävät sen rauhaan. En keksinyt muutakaan ainetta.


"Mitäs täältä löytyy?"


Ja lupasin pojalle olkihatun. Kaikkea sitä. Artisokka keräsi eilen ison kasan olkia naapurin puidulta pellolta. Vei ne katokseen ja alkoi hörpättää, että äiti tekee niistä sitten olkihatun. "Voin laittaa sen kouluun ja kertoa, ettei hattujakaan tarvitse ostaa kaupasta." En yhtään tiedä, mistä moinen keksintö. Mutta hellyin. On pakko yrittää. Alku näyttää lupaavalta. Katsotaan tuleeko tästä hattu vai pannunalunen :D

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jee, sain sen valmiiksi! Pojalla on huomenna synttärit ja vein hatun sen unilelun päähän. Huomaa varmasti heti kun herää aamulla :)

   Poista
 2. Olkihatusta (tai pannunalusesta) sitten kuvia (ja ohjeita)! Ihania on elukat, kiva kun jaksoita kuvat laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hattu tuli, laitan kuvia myöhemmin. Ei se kaunis oo, mutta valmis!

   Poista
 3. Possut on parhaita! Voisit alkaa julkaista päivän possukuvaa, tai edes viikon sikaa!

  Onnea olkihatulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä yritän olla liikaa kiintymättä niihin potseihin. Joten itteeni suojellaksi en halua hehkuttaa niitä :D

   Poista
 4. Luin kuulumisia pitkältä ajalta, kun on olevinaan niin kiire, ettei ehdi omaakaan blogia kirjoittaa, saati muita lukea. Sinulta saa kyllä aina paljon inspiraatiota omiin hommiin, vaikka samalla huomaa, kuinka vähän tekeekään. Mutta kai se täytyy olla tyytyväinen siihenkin vähään mitä ehtii, muuten ei tule mitään. Syysterkkuja teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että luit ja kommentoit. Minäkin olen aika vähän kirjoitellut mitään ja muitten blogeihin en oikeastaan ikinä saa aikaiseksi kommentoida mitään. Siis apua, jos olen jollekin inspiraation lähde! Musta tuntuu, että mä vaan haahuilen täällä tekemättä mitään järkevää. Syysterkkuja sinnekin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...