lauantai 29. marraskuuta 2014

Omavarainen kirjahyllyni

Sain viikolla siivotuksi kirjahyllyä ja samalla otin kolmesta hyllystä kuvan. Näillä hyllyillä on lähinnä ne tietokirjat, jotka sivuavat omavaraisuutta. Rakastan kirjoja. Lainaan myös kirjastosta kirjoja, mutta tiettyjä kirjoja minusta on hyödyllistä omistaa. Eikä minusta tietoa kannata jättää vain sen varaan, että ainahan sitä voi googlettaa, kun tarvitsee. Mutta ehkä se google ei aina toimikaan. Silloin se tieto pitää olla omassa päässä tai paperille painettuna. Minulla on myös jonkin verran romaaneja, mutta ole luopunut niistä, mitkä koen turhiksi. Vain kaikkein rakkaimmat haluan säilyttää ja niissäkin on sellaisia, jotka liittyvät omavaraiseen elämän tapaan. Minulla on myös leikekansio, johon olen kerännyt artikkeleita lehdistä. Se alkaa olla niin täysi, että ostin tänään kaksi uutta kansiota, että voi tehdä vaikka joillekin aiheille oman kansion.

En jaksa näpytellä kaikkien kirjojen nimiä ja tekijöitä, joten kuva puhukoon. Kysykää, jos jostain ei saa selvää. Osan kirjoista olen saanut lahjaksi, mutta useimmat on kirppislöytöjä tai vartavasten nettikaupasta tilattuja.
11 kommenttia:

 1. aika samalta näyttää kuin meilläkin, mutta sulla on kyllä sellaisia ihania aarteita, joita en oo raaskinu meille hankkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. esim. käytännön lääkekasvit :) ja noita käsityökirjoja kans himoitsen :D

   Poista
  2. Nuo käsityökirjat on melkein kaikki kirppislöytöjä. Lääkekasvit on tekijän nimmarilla. Sen viimekesän kurssin perua :)

   Poista
 2. On se hyvä olla myös kirjoitettua tietopuolista hyllyssä. Itselläkin on lukuisten muiden kirjojen ja sisustuskirjojen lisäksi eläinkirjoja, puutarhakirjoja, niksikirjoja, idea, tuunaus, ompelu ym kirjoja :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kirjoja sinulla, itsekin pitäisi taas ostella kirjoja lisää, uutena ei kyllä yleensä raski hankkia, mutta huutonetistä on aina välillä tullut osteltua ja kirppikseltä myös joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama. Mutta sitten on muutama sellainen kirja, jotka olen ostanut vaikkei olisi ollut ehkä varaakaan, mutta ne ovat ehdottomasti maksaneet itsensä jo takaisin. Sellaisia ainakin ovat tuo John Seymoren kirja ja Butchering, ehkä myös nuo Henriette Kressin yrttikirjat.

   Poista
 4. Onpa vallan erinomaisen näköinen kirjahylly! Olisikin kiva koota omat omavaraistelukirjat yhteen paikkaan, kunhan taas joskus huushollissani on kirjahyllyjä. Mutta sinulla on kyllä monta teosta, joita katselin himoiten.

  VastaaPoista
 5. Komea kokoelma kirjoja :) Ihmisten kirjahyllyjen sisältöjä on kiva kurkkia.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...