torstai 6. marraskuuta 2014

Arktinen puolustaja säästi minut flunssalta?


Meillä oli pari viikkoa räkätauti. Minuun se ei oikein iskenyt. Vähän meinasi olla kurkkukipeä, mutta otin pari tällaista, joita oli saanut näytteinä. Ehkä se auttoi. Ihan huikea maku tässä Puolustajassa! Vähän epäillen maistelin.  Maku oli todella tuju, muttei paha ollenkaan. Hiukan makea ja tosi yrttinen. Joku lapsuuden tuoksumuisto tuli tästä. Helteisenä päivänä vastaniitetty heinä suopellolla tai jotain. Ehdottomasti hyvä muisto.

Vähän vierastan tällaisia yksittäispakkauksia, mutta mieluummin kuitenkin tällainen kuin apteekin "vinreksin", jota mieheni kittaa laatikkotolkulla kipeänä. Itse enempi olen yrttiteetyyppi, mutta kenties nämä pussit voisivat olla jossain tapauksessa helppoja ja käteviä. Tosin roskaahan näistä tulee. Mutta yrttiteesekoitusta olisi vaikeampi kuljettaa varuilta mukana käsilaukussa. Ja tämän nauttimiseen ei tarvitse vettä. Välttämättä. 

Pakkauksen kuvamaailma oli lapsiin vetoava. Lapset luulivat, että nämä on jotain karkkeja. Toisaalta huono juttu, mutta sikäli hyvä, jos tarvitsisi lapsille tarjota.

Sarjaan kuuluu kaksi muutakin yrttituotetta. Ihan hyvä innovaatio. Näitä puolustajia saatan jopa hankkia lisää. 

Lisätietoa: Arctic Warriors

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...