tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulu


Joulu meni tänä vuonna sairastellessa. Koko perheemme sairastui flunssaan joko ennen joulua tai juuri jouluksi. Itsekin podin paria päivää ennen aattoa 39,3 asteen kuumetta, mikä vei kyllä voimat ihan totaalisesti. Mutta näytti se joulu tulleen vähän vähemmälläkin höösäämisellä. Joulupäivän vietimme sohvalla katsellen lahja dvd:tä. Katsoimme mm. pari Pekka ja Pätkä- elokuvaa ja muutaman jakson Kyllä isä osaa-sarjaa. 

Olen ollut ihan tolkuttoman väsynyt. Olen nukkunut kellon ympäri yöunilla ja saattanut silti ottaa päiväunia. En tiedä onko se tämä tauti vai vaatiiko se nyt veronsa, että elämä on käynyt ylikierroksilla viimeiset puolivuotta. Asialle pitää varmaankin tehdä jotain, ettei ssama vauhti jatku enää ensi vuonna. 
7 kommenttia:

 1. Voi harmi, että joulu meni sairastellessa. Toisaalta silloin sai oikein luvan perästä vaan olla ja levätä. Toivottavasti vuosi vaihtuu terveemmissä merkeissä. Hyvää ja onnellista tulevaa vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi tauti hellittävän uudeksi vuodeksi. Kiitos samoin, hyvää tulevaa vuotta 2017 sinullekin!

   Poista
 2. Meillä miehellä oli flunssaa juuri ennen joulua ja joulunakin,sanoi myös olevansa tosi väsynyt...joten varmaan johtuu tuosta flunssasta... itselläkin on nuha ja toivon että selviäisin ilman flunssaa, olen/olemme taistelleet sitä vastaan inkivääri/sitruuna/hunaja juomalla. Paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yeitin taistella heti ensi oireiden alwttua sinkkikuurilla ja apteekin tätikin kertoi tutkimustulosten puoltavan sinkin tehoa flunssan vastustuksessa, mutta tulihan se tauti silti. Miten paha se sitten olis ollut ilman sinkkiä, enpä tiedä.

   Poista
 3. En voi sanoa, että ihanaa kun jotain muutakin väsyttää, mutta voin sanoa, että tiedän vaivan. En vain tiedä lääkettä siihen, valitettavasti. Toista vuotta tässä tuskaillut omien päiväunieni kanssa :(. Tuo tauti ei kuulosta myöskään kivalta, vaikka sitä liikkeellä onkin. Pojan luona eilen käydessä ihan itseä sattui, kun koko väki yskii. Aina vaan parempaa uutta vuotta sinne teille toivottelen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin yskä on ollut sitkeässä! Kiitos samoin, hyvää uutta vuotta teillekin!

   Poista
  2. Joo meilläkin yskä on ollut sitkeässä! Kiitos samoin, hyvää uutta vuotta teillekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...