lauantai 10. joulukuuta 2016

Voitin arvonnassa!

Voitin taajamafarmari Maijan blogin arvonnasta kranssin. Kiitos tuhannesti paketista, kranssi on ihana! Paketissa oli myös saippuaa kauniissa kääreissä. 

Kranssin taidan laittaa ulko-oveen joulun ajaksi. Viime jouluna tein tuijan havuista kranssin. Yhtenä jouluna sain tosi ihanan käsin tehdyn kranssin joululahjaksi. Siinä oli huovutettuja koristeita. Joulun jälkeen huopa oli käynyt vähiin. Tintit repivät villat pesänsä lämmittimiksi. Olen aika vähän osallistunut blogeissa arvontoihin ja tämä taisi olla ensimmäinen voittoni. Muuten olen pari kertaa voittanut joissain arvonnoissa. Isoin palkinto oli kun esikoisen vauva-aikana voitin vuoden pampperssit. Trukkilavallinen siis. Ne tulivat jollain jakeluyhtiön kuorma-autolla, joka ei sitten pääsytkään meidän liukasta mäkeä ylös. Voitto toimitettiin rakkaan edesmenneen enoni autotalliin. Mitään muutakaan osoitetta en äkkiseltään kuskille osannut antaa. Vauvani oli syntyessään lähes viisikiloinen, joten noin kymmenen pakettia vaippoja oli liian pientä kokoa. Varsinkin kun lapsi taisi olla jo useamman kuukauden vanha voiton saapuessa. Lapsi osoittautui sitten hyvin herkkäihoiseksi, joka sai kyseisistä vaipoista ihottumaa ja oppi alle parivuotiaana kuivaksi niin ne loputkin vaipat jäi pääosin meillä käyttämättä. Mutta ei ne hukkaan menneet. Niitä meni sitten todella moneen muuhun perheeseen. Osan myin ja osan lahjoitin pois.7 kommenttia:

 1. Onnea voiton johdosta. Kaunis kranssi. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Minä voitin samaisessa arvonnassa sen valkoisen kranssin. Arvaa onko poltellut, kun en ole pakettia päässyt hakemaan? Meidän asiamiesposti on kirjaston yhteydessä ja auki vain kahtena päivänä viikossa niin myöhään, että sinne ehtisin. Mutta, huomenna ehdin sen hakemaan! Jihuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinullekin! Ai kirjastossakin saattaa olla posti! Meillä matkahuolto on kuntosalilla. Syrjäkylien palvelut on hassuja :-)

   Poista
 3. Onnittelut hienosta voitosta: sekä kranssista että aikoinaan Pamperseista. Tulikin melkoinen säästö!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...