perjantai 2. joulukuuta 2011

Ostoksilla torilla

Kävin naapurikunnan torilla ostoksilla tänään. Aika hyvä tarjonta kunnassa, jossa on kolmisen tuhatta asukasta :) Ihania isoja ahvenanmaalaisia omenia reilu 12 kg Kuuselan puutarhan omena-autosta ja hirvenliha- ja villisianlihameetvurstia palviautosta, jonka nimeä en nyt muista. Niin hyvää makkaraa, oli pakko heti kotona maistaa. Omenat säilyvät helmi-maaliskuulle kellarissa. Paitsi, että tulevat varmasti syötyä ennen sitä. Lapsuuden kodissani ostettiin aina jouluksi omenalaatikko ruokakomeroon. Jospa ottaisi saman perinteen omaan kotiin :)

Siivousjoulukalenterini on alkanut hyvin. Eka luukusta tuli tv-taso ja dvd/videokaapin siivous ja niiden lähiympäristö. Sattui tosi sopivasti sillä meillä on jo pari kuukautta lojunut "uusi" telkkari eteisessä, mutta sille ei ole ollut sopivaa pöytää. Toissa päivänä kaupungissa käydessäni löysin sille tason kierrätyskeskuksesta. Olisi ollut joka tapauksessa pakko eilen laittaa telkkarin ympäristö uusiksi.
Tänään siivousvuorossa oli vessan lavuaarin, sen alakaappi, peili ja hyllyt. Pitää ne pestä vielä ennen joulua vielä kerran jos toisenkin, mutta tuli nyt onneksi tehtyä paljon perusteellisemmin.

1 kommentti:

  1. Oli niin kauniit värit kuvassa, että vaikka on kiire jo iltatoimiin,. piti klikata auki! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...