maanantai 27. helmikuuta 2012

Huppuliivi ja pipoja

Joku aika sitten löysin alesta Noki- ja Polku-lankaa. Noesta tein kaksi pipoa, jotka käyvät melkein päähän kuin päähän. Polkulangasta tein tuollaisen liivin reuhkanan, jossa on huppu. Olisikohan siinä ehkä 3 kerää, paria eri väriä.
Inspiraationa neuleille oli nämä kirjat, jotka lainasin kirjastosta; Sanna Vatasen Hyvän olon neuleet ja Stitch'n bitch Neulojan käsikirja. Sekä liivin, että pipon ohjeet olivat niin helpot, että jopa minä osasin niitä lukea. Langat ja puikkojen koot ei nyt tainneet olla ihan sitä mitä ohjeessa käskettiin, mutta osasinpas kerrankin noudattaa muuten ohjeita, ainakin suurinpiirtein. Ehkä minäkin vielä opin siis oikeasti neulomaan ;D
Tuota liiviä on ollut vielä vähän hassu sovittaa, kun maha on vähän tiellä, mutta uskoisin, että tulen siitä kovasti tykkäämään. Olen aika herkkä kylmälle ja vedolle varsinkin, jos niskat ja hartiat ovat vähänkin jumissa ja tuo vaate kyllä lämmittää niitä mukavasti. Nuorempi poika eilen illalla mennä viiletti liivin kanssa ympäri tupaa ja leikki supersankaria, että on se liivi ollut jo vähän käytössäkin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...