tiistai 27. marraskuuta 2012

Liebster Blog

Photobucket

Sain tunnustuksen Nuhaiselta blogista Tapahtui tarkoituksella .
Nuhainen on minulle ihan uusi tuttavuus. Hauska "tavata" :)

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon tarkoituksena on saada huomio blogeille, joissa on alle 200 lukijaa.

1) Kiitä antajaa ja ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2) Valitse viisi (5) blogia, joissa on alle 200 lukijaa ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3) Toivon, että annat eteenpäin viidelle seuraavalle suosikkiblogillesi tämän.
En nyt jaksa jakaa. Katsotaan palaanko asiaan ehkä myöhemmin. Ehkä en.
Olen jotenkin väsähtänyt tähän blogin pitoon. Ja siksi tuntui ihan hyvältä saada tunnustus. Kiitos! 
 Antoi toivoa, että ehkä tässä bloggaamisessa saattaa olla jotain järkeä. Ehkä joku jossakin lukee.
Katsotaan kuinka tälle blogille nyt käy. En osaa kuvankäsittelyä juuri minkään vertaa. En osaa käyttää netin ilmaispalveluja hyvin. Ehkä olet huomannut, että blogini ei ole teknisesti hyvin tehty. Se on kotikutoinen niinkuin elämäni. Ja se saa olla niin. Mutta nyt kun en voi noita kuvia lisäillä niin bloggaaminen ei tunnu mielekkäältä.
Kyllä minä täällä kotona puuhailen, vaikka onkin pimeää ja väsyttää. Tänään tein omena-siideri-kaneli-vaniljahilloa. Mielelläni olisin jakanut. Monta muutakin asiaa olisi kerrottavana, mutta joku tässä kuitenkin tökkii.

4 kommenttia:

 1. Ei se aina huvita. Tauko voi silloin tehdä hyvää. Pakko vaan sanoa, että olen tykännyt blogistasi. Minusta se on ollut hyvin toteutettu, ja tärkeintä on tietenkin ollut mielenkiintoinen sisältö. Siksi toki toivon, että jatkaisit kirjoittelua:) Tämänkaltaisia blogeja ei nimittäin montaa ole.

  VastaaPoista
 2. Kannatan myös jatkamista. Minä seuraan :)

  VastaaPoista
 3. Lukee, lukee. Ulkoasu yms. ovat ihan sivuseikka, kunhan sisältö kolahtaa. Eikä taukokaan ole vaarallista, voihan sitä sitten taas blogata, kun alkaa siltä tuntua!

  VastaaPoista
 4. Voi hyvät blogi ystävät! Tästä hyvästä teille jokaiselle kolahti Liebster Blog- tunnustus. Orastavan kaamosmasennuksen ja blogiväsymyksen keskellä kaipasin juuri tällaista kannustusta! Lisäpisristystä lähden kohta hakemaan askarteluillasta, jossa väsäillään joulukortteja. Isukki saa vahtia lapsia. Mä niin tarviin tätä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...