maanantai 3. helmikuuta 2014

Sotkuinen naapuri

Muokkaus 4.2.
Mä oon tällanen hömelö... En muistanu laittaa mitään viimeistä osallistumispäivää tuohon arvontaan. Sovitaan, että se päättyy ystävänpäivänä 14.2. Ja sovitaan, että arvottava ylläri on jotain paikallista, mikä ei kasvata voittajan kodin tavaramäärää. Tai ainakin tekee sen melko ekologisesti :)


Tässä näkymä kotirappusilta viime perjantaina. Naapuri on tullut taas sotkemaan. Välillä se oli jossain kauempana, mutta on nyt taas palannut pihallemme. Syksyllä katselin usein keittiön ikkunasta sen (tai sen kollegan, mistä niitä erottaa...) vipellystä vaahterassa. Alemmassa kuvassa näet naapurin. Sen syömistä on hauska katselle. On kuin katsoisi pikakelauksella. Niin nopeasti se syömäpuuhansa hoitaa.
Ei haittaa sotkeminen. Sotkekoon ihan rauhassa.

Olen vähän samanlainen itsekin. Näkee missä olen liikkunut. Kaikki tarvikkeeni ja tavarani jäävät lojumaan. Siihen, missä olen niitä käyttänyt. Myös pihalla. Onneksi meillä on suuri sydämiset naapurit. Sietävät tällaista sotkuista naapuria, jonka pihalla pursuaa kaikkea kummallista...


P.S. Joskus aiemmin mainitsin, että pitäisiköhän arpoa jotain sen kunniaksi, että blogini vierailijoiden lukumäärä on lähes sama kuin postinumeroni. Jätä kommenttia ja kerro jotakin niin olet mukana arvonnassa. Arvon jonkun kivan pienen yllärin :) Kerro vaikka tunnetaanko oikeasti vai miksi vierailet täällä?

13 kommenttia:

 1. Oravat on kyllä ihan suloisia ja mukavia katsellakin. Meillä vaan tuo orava kaksikko on alkanut käymään todella röyhkeiksi, lintuja häätävät pois ruokinta paikalta, rosvoavat kaiken ruuan, ovat repineet kuistin tuulensuojalevyjä (kun siihen tulee vasta ensi kesänä laudoitus), liiteristä villoja. Eivät väistä ihmistä enää ollenkaan, siirtyvät korkeintaan toiselle puolelle puuta tsäkättämään, eivät edes Muusaa varo enää kovin paljon.

  Mutta arvontaan tahdon toki osallistua, ei tunneta oikeasti, mutta tykkään blogistasi koska tunnut jakavan paljon samankaltaisia ajatuksia ja tykkään lukea juttuja ihan vaan elämästä :)

  VastaaPoista
 2. Jee, arvonta!

  Ei tunneta oikeasti ja tätä blogiakin olen seuraillut vasta pari viikkoa, aiemminkin olin käynyt pari yksittäistä kertaa, mutta nyt taisin jäädä seurailemaan. Käyn siksi, kun löytyy sellaisia pieniä yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

  VastaaPoista
 3. Ei tunneta, mutta oon pndan kautta tämän blogin löytäny :) On aina ihanaa "löytää" samanhenkisiä ihmisiä, kun sellaisia ei omasta lähi- tai muustakaan piiristä löydy! :)

  VastaaPoista
 4. hihi, ai Minnakin täällä näköjään :D miekin osallistun arvontaan ja jopa tunnen sinut oikeasti. ois kyllä kiva tuntea vieläkin paremmin :) tykkään sun ekohenkisistä jutuista, joista saa usein oikeasti tosi hyviä vinkkejä! nyt täällä nimittäin sytytellään mandariininkuorilla ja ajatellaan sinua aina lämmöllä :)

  VastaaPoista
 5. Täällähän me tutustuttiin, mitenkähän kaikki oikein alkoi. Löysinkö minä sinut vai löysitkö sinä minut, en muista. En kyllä tarvitse mitään esineitä niin että ei ehkä mun kannata osallistua arvontaan, kunhan muuten vastailen.

  Mukava on tätä kautta tutustua muihinkin samanhenkisiin. Harmi vaan kun ei esimerkiksi pndan ja Minnan blogeja pääse lukemaan, ovat keskenään vaan samanhenkisiä mutteivät kerro meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Keskeneräinen :) mun blogia pääsee lukemaan kutsulla, eli jos laitat gmail-osoitteesi mulle sähköpostilla pulapanda (ät) hotmail.com, niin laitan sulle kutsun :)

   Poista
  2. Mulla ei oo blogia, luen vaan toisten :)

   Poista
 6. Minäkin käyn täällä koska on kiva käydä :) Olemme kuitenkin jollain tasolla samanhenkisiä, varsinkin kierrätys ja eläimet esimerkiksi kiinnostaa.Ja arvontaankin kiinnostaisi osallistua :D

  VastaaPoista
 7. Aina heti mukana arvonnassa :) eikä me kait oikeesti tunneta, tykkään vaan lukea sun juttujas. Eikä mitään käsitystä, miten tänne olen päätynyt, muuta kuin että päädyin ja samoin tein jäin :)

  VastaaPoista
 8. Vieras oon, en muista miten tänne löysin, löysinkö Blogilistan hakemiston vai jonkun lukemani blogin kautta, mutta jäin, kun tykkäsin. Meillä oli lopputalven oravat kateissa, nyt ne ovat palanneet maisemiin.

  VastaaPoista
 9. Vieras vierailija olen. En muista miten tänne sinun blogiin ensi kertaa tulin. Tykkäsin monista jutuista ja vinkeistä/linkeistä joita olet jakanut.

  VastaaPoista
 10. Eksyin tänne Rynttyliisan kautta eka kertaa. Tuo tietoja (minusta) sinusta tuntui niin tutulta, paitsi mie oon jo vanhempi hurahtelija ja asun keltaisessa talossa tasamaalla :)

  VastaaPoista
 11. Ei tunneta oikeasti mutta niin samanlaisia ajatuksia ja kiinnostuksen kohteita on että seuraan mielenkiinnolla sun blogia :)

  Onko teillä muuten vielä se vuohi? Jos on juttu aiheista pulaa niin siitä vuohesta lukisin mielelläni lisää, sellainen olisi itselläkin haaveissa, niin ja mehiläiset myös :)

  terv. Liinukka

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...