tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kasveja, romuja ja remonttia

En tiennyt, että kalebassissa on näin kaunis kukka. Hieman pienempi on kuin kurpitsassa, mutta selkeästi isompi kuin kurkun. Niin kauniin valkoinen. Päivällä ovat olleet nupussa, olisko liian kuuma. Nyt illalla kasvihuoneessa käydessä huomasin kahden kukan olevan kauniisti auki.

Mansikkakoisossa on monta raakiletta. Ananaskirsikka on samannäköinen kasvi, mutta hurjan paljon isompi, mutta se ei edes kuki vielä.

Pihalla lojui vanha nahkainen nojatuoli. Vähän kauempana lojui vähän erinäköinen trukkilava. Huomasin niiden olevan samaa kokoluokkaa ja sen, että meiltä puttuu pihalta pöytä. Pyysin isännän avuksi ja purimme vähän molempia, lavaa sekä tuolia. Neljä ruuvia, tuoli ja lava = matala pihapöytä. Hieman vielä pintojen puunaamista ja eikun grillaamaan :D Tarvitsisimme ehkä hieman kauniimmat tuolit...


... Mutta toisaalta tällä pihalla mikään ei ole kovin kaunista juuri nyt. Hyvä asia on toki se, että remontti on edennyt kovasti :)


PS. Kiitos kaikille tsemppauskommenteista edelliseen postaukseen :) Koitin kommentoida, mutta koko ajan tulee jotain häikkää eikä ne kommentit näy :( Joko huono nettiyhteys tai tää google herjailee mulle...

6 kommenttia:

 1. Ihanan pöydän teitte! Tuohan kelpaisi ihan sisällekin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin sitä tänään vähän katselin, että miltähän näyttäisi sohvapöytänä :D Edellinen piha pöytä tuotiin keittiön pöydäksi, tosin se ei ollut ihan säiden armoilla, joten siitä tuli ihan hyvä ja on kotipaikkani vanha tuvan pöytä ja siinä on isän tekemä kansi.

   Poista
 2. Mää luin että "En tiennyt, että kebabissa on näin kaunis kukka.". Hetken pyöri tyhjää mut sit hoksasin. Tosin mulla ei oo hajuakaan, että mikä on kalebassi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, etsä tienny, että kebabbi kasvaa köynnöksessä ja on siis kasvis ruokaa ;) Kalebassi on pullokurpitsa, en kyllä tiedä isekään juuri sen enempää...

   Poista
 3. Haha!! Munki silmät luki tuon että kebabbi. ;D;D Taitaa olla tuutiaika... ;) Hieno pöytä kierrätysmatskuista muuten. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...