lauantai 1. kesäkuuta 2013

Yksitoista vastausta

Olen vastannut jo ainakin kahdesti 11. kysymyksen haasteeseen. En nyt jaa tätä kellekään, mutta voinhan minä näihin vastailla joutessani. Haasteen sain Nuhaiselta. Kiitos!


1. Miksi ihmiset silittävät lakanoita ja teetkö itse niin?
Olisihan se fiksua. Silitettty lakana on kivempi ihoa vasten, ainakin sen ekan yön. Ja kuolishan siinä kai samalla jotain pöpöjä, jos kuumalla silittää... kai? Eikä ne lakanat pölyä, jos silittää tai mankeloi pölyn kiinni kankaaseen... kai? Mä mitään silitä ikinä :D Mun elämän ykkösasia ei ole silitys. Hyvä kun saan vaatteet kaappiin edes suurinpiirtein viikattuina :D

2. Miten saavuttaa onnellisuus?
Kai se on osittain oman pään sisäinen juttu onko onnellinen vai ei. Mutta kaikelle, mitä elämässä sattuu, ei tietenkään itse voi mitään. Ehkä onni on aika suhteellista. Eikä omaa tai toisen onnea voi verrata. Onni on olla sinut itsensä ja elämänsä kanssa. Olenko onnellinen? Pääsääntöisesti kyllä. Olen taipuvainen kateuteen, katkeruuteen ja epäluuloon, se karkoittaa onnellisuutta elämästä. Elämä on tasapainoilua.

3. Onko aika alkanut kulkea nopeammin?
Ehdottomasti kyllä.

4. Ovatko ihmiset laiskempia kuin vaikkapa 50-vuotta sitten (Miksi, Miksi ei)?
Väittäisin, että kyllä. Meillä vaan on varaa siihen. Mutta luulen, että ihmiset 50-vuotta sitten olivat laiskempia kuin ihmiset 100-vuotta sitten, koska heillä oli varaa siihen.

5. Mikä on sinun perintösi maailmalle?
Merkitykseni maailmalle lienee hyvin pieni. Lapsille saattaa kyllä jäädä perinnöksi monenkirjavaa roinaa, jonka kanssa ovat vielä ihmeissään :D

6. Kuvaile arvojasi yhdellä sanalla?
Oikeudenmukaisuus

7. Uskotko karmaan?
En. Uskon armoon.

8. Vältteletkö mitään?
Välttelen. Vaikeita asioita. Mitä tahansa, joka tuntuu vaikealta.

9. Onko jokin sinulle normaali asia muille kummallinen?
On, aika monikin luultavasti :D

10. Mitä muuttaisit eilisessä päivässä?
Enpä kai mitään. Ihan normaali arki päivä oli.

11. Pitäisikö ihmisten suhtautua vakavammin kemikaalicoctail-ilmioon vai onko se vain huuhaata?
Kyllä pitäisi. Ei se mitään huuhaata ole.

3 kommenttia:

 1. Jatkotehtävä 9.1:
  Luettele 11 asiaa, jotka ovat sinulle normaaleja mutta joillekin muille kummallisia :)

  VastaaPoista
 2. :D
  Joskus tuntuu, että olen tosi kummallinen, mutta kun yhtäkkiä pitäisi keksiä, että mikä elämässäni on kummallista niin lyö ihan tyhjää...

  1. Meillä on sisällä kompostikäymälä. Herättää edelleen ihmetystä monissa.
  2. Vien lapsen hoitoon sankon kanssa. Sankoon voi laittaa likaiset kestovaipat.
  3. Olen vienyt kaikki vauvani 10 kk:n ikäisenä hoitoon. Olen kokenut saaneeni syyllistäviä kommentteja.
  4. Vanhempani ovat minua 40 vuotta vanhempia. Olen esikoinen. Yläasteella se oli joistakin luokkakavereista outoa. Mutta nykyään ei onneksi näytä olevan. Vanhempia voi olla eri ikäisiä.
  5. Joskus harvoin käymme paikallisessa aakkoshuoltoaseman ravintolassa syömässä. Kerään tähteet mukaan. Niin perusteellisesti, että saatan ottaa esim. lasten syömättömät herneen versot kotiin kaneille. Miestä hävettää joskus...
  6. Olen imettänyt lapsiamme 2-vuotiaiksi. Minusta se ei ole pitkään, mutta monista on. Esim. neuvolan tädistä...
  7. Minulle näyttää olevan normaalia saada jättiläisvauvoja. 4,7kg, 5,4kg ja 5,2kg. Eihän se normaalia ole, mutta mitään varsinaista lääketieteellistä ongelmaakaan ei ole todettu varmaksi.
  8. Syön kasvattamiani eläimiä.
  9. Pystyn jopa osallistumaan niiden teurastukseen.
  10. Luen iltalukemistona kasvi- ja kasvimaakirjoja.
  11. Olen uskis, kuten mieheni asian ilmaisee.

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  Kiva postaus:). Toi sun onnellisuus-pohdiskelu oli mun mielestä hyvä; onnellisuus on tosiaan suhteellista eikä se ole mitenkään vertailtavissa oleva käsite. Mielestäni harmillisen usein onnellisuus rinnastetaan tavalla tai toisella rahaan tai materiaan. Johtuneeko sitten tästä, että niin monet ovat onnettomia?

  T:Anne

  Ps. Anteeksi, kun en ole vastannut aiemmin tuohon lehtikaali-aiheeseen...Mulla on tällä hetkellä n. 5 cm:n kokoisia taimia kasvimaalla. Tulisikohan niistä mielestäsi vielä oikeankokoisia kaaleja? Siemenpussissa suositeltiin 4-6 viikon esikasvatusta eli aika kokeilulinjoilla olen nyt niitä kasvattelemassa:). Jos sulla on ylimääräisiä taimia niin toki voisin niitä ottaa mielelläni?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...