torstai 21. marraskuuta 2013

Roinaa ja tavaroita

 Mulla on projekti. Yritän siivota nurkkia ja vähentää tavaraa. Yritän joka kerran kylälle mennessä viedä jotain pois. Viimeksi oli keräyspaperia, pahvia, metallia. Vaatteita ja tavaraa paikalliselle hyväntekeväisyys kirppikselle. Fb-kirppiksellä ja huutonetissä myytyjä tavaroita eteenpäin.
Ja silti. Minä en saa elämääni järjestykseen. Minulla on ihan selvä visio, miltä haluan kotini näyttävän, mutta kun käytännössä en saa aikaiseksi. Hirveän turhauttavaa.
Tässä tarpeeksi lähellä ei ole kirppistä, josta voisi varata pöydän ja myydä omaan pussiin tavaroita, mutta onneksi olen nyt saanut aikaiseksi myydä netissä. Jotenkin alkuun arastutti tehdä niin. Ja vähän taskurahaakin siitä on tullut. Saamme paljon lasten vaatteita tutuilta ja olen vähän niin kuin pitänyt sen periaatteen, etten myy sellaista, minkä olen saanut ilmaiseksi. Sellaiset tavarat laitan kiertoon ottamatta mitään vastineeksi. Mutta ihan aina en kyllä muista, mistä joku tavara tai vaate on meille tullut. Ennen joulua pitäisi kyllä saada koti aivan siistiksi. Toiveajattelua kenties... 
Asiasta ihan toiseen... Tein tänään muffineita ja ensimmäistä kertaa ikinä, ne näyttivät siltä miltä pitää. Johtuneeko noista silikonivuoista tai "uudesta" uunista, en tiedä.
Meillä oli sähköuuni rikki ainakin puoli vuotta, enkä voinut siinä leipoa mitään. Saimme yhdeltä tutulta perheeltä tällaisen vanhan kunnon Rosenlewin. Tämä on paljon parempi kuin entinen oli ikinä. Ostimme noin 7 vuotta sitten ihan uuden Ahman. Ostimme sen pakon edessä, kun se oli halvin. Halvalla ei taida saada laatua... Tästä uunista on luukun kahva poikki, mutta ajattelin korjata sen ohuella puurimalla. Kunhan saan etistyksi sopivan riman.

Hmm... eipä mitään tämän järkevämpää tällä(kään) kertaa....


2 kommenttia:

  1. Tuo tavaramäärä on kyllä ongelma täälläkin. Nyt olen alkanut saada meidän taloa siihen kuntoon että ihan kauheasti mitään epämääräisiä tavarakasoja ei enää nurkissa pyöri. Varastoja ei sitten kannata mennä katsomaankaan. Pikkuhiljaa niitäkin yritän siivota ja lajitella niitä järkeviin paikkoihin. Mikä kierrätykseen, mikä kirppikselle, mikä säilytetään. Paljon on saanut tehdä jo kun vuosia ollaan kärsitty noista rojuista nurkissa, mutta päätin että nyt saa rittää ja kyllä on kannattanut!

    Tsemppiä sinne! (Ja tuo teidän uusi uuni on hieno, minua on vähän alkanut harmittamaan että lahjoitin meidän vanhan pois, sekin rosenlew, mutta kaikkea ei vaan voi säilyttää).

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksesta :) Meillä ei oikeastaan ole mitään varastoja... se lienee osa ongelmaa. Yksi huone on nimeltään romukammari. Se on pieni makuuhuone, jossa on kaikkea epämääräistä vaatteista kodinelektroniikkaan. Olen saanut sieltä hirveästi tavaraa pois, mutta ei sinne silti kukaan mahdu vielä asumaan :(

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...