lauantai 31. toukokuuta 2014

Sikamaista


Tässä kaivatut kuvat potseista.Ankat ei oikein pysyneet aitauksessaan, vaan karkasivat läheiseen ojaan, jossa on runsaiden sateiden seurauksena paljon vettä. Ovat sitten tällä viikolla seikkailleet omilla teillään. Tosin omat tiet eivät vie onneksi kovin kauas. Ikkunasta yleensä näkee, missä linnut luuraavat. Ja yöksi menevät niin nätisti omaan katokseen.

Olen ollut kovassa flunssassa koko viikon ja olo on kurja. Ääntä ei lähde ja öisin ei saa nukuttua kun on kuivaa yskää ja hengittäminen tuntuu vaikealta. Pakko nukkua melkein istualtaan. Ensi viikolla menen kurssille. Kasvimaa aiheuttaa pientä stressiä... ja muukin arki.

8 kommenttia:

 1. Voi miten laiheliineja nuo possut vielä nuorena ovat! Mutta ei kai ne kuvat tässä olleet, laita lisää aina välillä!

  Viisaita ankkoja, kun osaavat tulla yöksi kotiin.

  Pikaista paranemista ja antoisaa kurssia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne aika laiheliineja vielä, mutta nyt jo viikossa on huomannut, miten ne vankistuvat. Yritän kuvailla aina silloin tällöin. Kiitos!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen stressistä vapaa todellakin, koska olen neljä yötä poissa kotoa täysihoidolla ja mies, mummo ja lapset hoitavat eläimet ja kodin. Mutta sikäli on stressiä, että opiskelen ja se on aika rankkaa työtä vuosien tauon jälkeen...

   Poista
 3. Sielläkin on ankkoja!
  Harvemmin löytää blogimaailmasta muita ankkojen omistajia :)

  Meidän ankkajengiin kuuluu kaksi tyttöä ja yksi poika. Poitsu tuli uudenvuoden tienoilla ja on kova vahtimaan omia naisiaan. Oikea äijä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ankanomistajakollega ja tervetuloa lukijaksi :) Minulla ei ole kovin vielä kokemusta näistä ankkajutuista. Ensimmäiset haudotut ankat. Mutta hauskoja otuksia ovat.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...