sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Haastellaan

Sain haasteen.

Minäpä vähän tässä nyt sitten teille haastelen (huastelen).
Huasteluhan on sellaista kevyttä savolaisläppää, jonniijoutavoo smooltoolkkia. Vastuu jää kuulijalle. Tässä tapauksessa lukijalle.

Haastajana Viola-mamma.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista!


Asiat itsestäni:
1. Tänään eräs rouva tunnisti minut, koska näytän kuulemma mummoltani, joka on kuollut vuonna 1988!
2. Minulla on hymykuoppa. Ja toinenkin, joka näkyy vain silloin kun naamani on laiha.
3. Naamani on nyt laiha. Mutta se lihoo taas kun lopetan imetyksen.
4. Olen imettänyt lapseni 2-vuotiaksi.
5. En mene tarpeeksi aikaisin nukkumaan iltaisin. Siksi olen liian väsynyt ja kiukkuinen usein.
6. En osaa keskustella netin keskustelufoorumeille. Tuntuu tyhmältä kirjoittaa niille mitään kun kaikki on jo sanottu tai kysytty kuitenkin.
7. En oikein osaa keskustella tuntemattomien kanssa livenäkään.
8. Paitsi töissä. Koska silloin en ole vain minä, vaan olen ammattini takana. Hämärää, eikö?
9. Harva tuttuni tietää blogistani, koska jotenkin nolottaa.
10. Olen vähän koukussa tähän bloggaamiseen.
11. Oli hirveän vaikea keksiä kerrottavaa itsestä. Paljon helpompi vastata valmiisiin kysymyksiin.

1. Lapsuuden unelmatyösi? Oletko tällä hetkellä tuossa unelmatyössä?
Olen melkolailla unelmatyössäni, mutta tuskin lapsuuden haaveammatissa, koska en muista mitään kovin selkeää toivetta olleen.
2. Parasta kesässä?
Se, että saa tonkia pihamaalla ja että elinpiiri laajenee sisältä ulos.
3. Parasta talvessa?
Kun saa nyhjöttää sisällä.
4. Parasta viikonlopuissa?
Saa nukkua pitkään. Teoriassa. Käytännössä lapset herää samaan aikaan kuin viikollakin. Voi lorvia yöpaita päällä, kun ei tarvitse viedä ketään mihinkään tai lähteä heti ulos. 
5. Oletko matkustellut paljon? Missä päin maailmaa?
Mikä on nykyaikana paljon? Riippuu kehen vertaa. Etelä-Afrikka, Swazimaa, Namibia, Mosambik, Israel, Saksa, Englanti, Tanska, Ruotsi, Itävalta, Viro, Venäjä... oisko ne siinä.
6. Suosittele yhtä nettikauppaa, jota itse käytät.
7. Teetkö blogissasi yhteistyötä yritysten kanssa? Jos teet, millaisten yritysten kanssa ja miksi olet valinnut juuri nämä toimijat?
TradeTrackerin. Sain myös pyynnön joltain firmalta, katsotaan johtaako se johonkin... Vähän ristiriitaisin tuntein näiden juutujen kanssa. Mä oon kuitenkin ihan tavis, joten tuntuu vähän hullulta nää yhteistyökuviot :D
8.Blogisi menneisyys ja tulevaisuus. Miten kauan olet blogannut ja uskotko bloggaavasi vielä vuoden kuluttua? Jos näin, uskotko, että kirjoitusten teemat ovat tuolloin samoja kuin nykyään ?
Minulla oli vuodatuksessa ensimmäinen blogi. Olisinko siellä aloittanut 2007 tai niillämain. Välillä homma jäi. Täällä aloitin pari vuotta sitten. Voi olla, että jatkan puuhaa. Eiköhän samoilla teemoilla mennä jatkossakin. Tällaiset arkiset, maanläheiset tee-se-itse puuhat ja säästäväisyys, niin rahan kuin luonnon, ovat minulle tärkeitä ja minusta on mukava jakaa ajatuksiani. Näihin asioihin liittyvät kirjat ja linkkivinkit on aina kivoja löytöjä ja haluan niitä jakaa myös eteenpäin.
9. Kuka on lähin sukulaisesi, jos aviomiestä ja mahdollisia omia lapsia ei lasketa?
Äet
10.  Millaisia kesälomasuunnitelmia sinulla on ensi kesäksi?
Lintsillä käydään. Koko perhe mennään bussilla. Yhden paikallisen toimijan retki. Toivottavasti muistan ilmoittautua. Joo ja ruokaa kasvatellaan ja tehdään remonttia. Yhden aitan hirsikehikon oon varannut ja pari uutta karitsaa. Ja siiten on nuo tiput ja kani toivottavasti tekee poikasia. On taas vissiin mopo karannut... Ai nii LOMAsuunnitelma. Mikä loma :D Mä oon puolikkaassa työssä, mulla on puolikas loma. Paitsi, että mä oon just alottanut, ettei mulla vissiin oo sitäkään. Nii joo, sillon kun mä en oo puolikkaana töissä niin oonko mä kokonaan lomalla? Myöntäiskö joku mulle niistä puolikkaista taysipäiväisistä kotityöpaivistä lomaa :D
11. Elämänohjeesi?
"Unelmat on toteuttamista varten."
Olen lyhyehkön elämäni aikana haaveillut melko hulluistakin asioista ja saanut jo toteuttaa melko monta niistä. Minulla on hirmuinen kiire elää. Toisaalta se on siunannut minua monilla TOSI hienoilla muistoilla ja asioilla. Mutta toisaalta se sama kiire on aiheuttanut elämäni pahimpia virheitä. Jotka ei oikeasti ole mitään vakavaa ja niistäkin on tullut paljon oppia. Mutta kantapäänoppi ei ole se helpoin oppi.
Jos tämä tahti elämässä jatkuu, niin mihin vielä pääsenkään. Jos nyt edes kerran sinne Afrikkaan vielä.
Ja sen maatilan ostan. Ja....
 
 
 
Nyt on kyllä pakko mennä nukkumaan joten kysymysten keksiminen jää. Ja haastaminen. Katsotaan jaksanko myöhemmin. Voi olla, että en....

2 kommenttia:

  1. 9. "Harva tuttuni tietää blogistani, koska jotenkin nolottaa.." Toi on NIIN totta...ei tosiaan tule hirveästi mainostettua blogiaan, se ilahduttaa jos joku sattumalta löytää sen ja jää lukijaksi. Mikähän siinäkin on niin noloa ; ) Ollaanko me suomalaiset liian häveliäitä...Pitäisi olla vaan ylpeä että bloggaa ja jos joku vielä lukeekin sitä niin huhuhuh!

    VastaaPoista
  2. Jep :) Näin on. Toisaalta en mä täällä kirjoita mitään sellaista, mitä mun ystävät ja tutut ei tietäis jo muutenkin. Häveliäitä ollaan. Ja sitä on kai vanhastaan pidetty paheena, että tekee olemisestaan ja tekemisistään "numeron". Pitäis vaan olla sillen ihan hissukseen ja nöyränä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...