Pihlajanmarjachutney:
noin puolilitraa pihlajanmarjoja
pussi kuivattuja aprikooseja pilkottuina
(olisi ollut ehkä parempi käyttää omia omppuja...)
kaksi chiliä pilkottuna, toinen tulinen ja toinen makea
kaksi sipulia pilkottuna
(valkosipulia, mutta sitä nyt siis ei ollut...)
raastettua inkivääriä
3 tl sinapin siemeniä
3tl curryä
1dl omenaviinietikkaa
2 dl sokeria
2 rkl hunajaa
desi-pari vettä
Kaikki kattilaan noin puoleksi tunniksi porisemaan hiljalleen.
Purkita kuumana kuumennettuihin purkkeihin.
Minulla ei ole tästä aiempaa kokemusta. Raparperichutneysta on. Olen syönyt niiden ruokien kanssa mihin lapset laittaisivat ketsuppia tai esim. pihvin kanssa. Olen myös käyttänyt marinointiin.
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaAnteeksi E, vahingossa poistin kommenttisi, enkä osaa sitä palauttaa :(
PoistaE:n kommentti oli: "Tuota chutneyta olen ihmetellyt jo tovin että mitä se on ja mihin sitä käytetään? Suolaiseen, makeaan..?
PoistaNuo chilit näyttää herkullisilta, nam :)"