tiistai 7. toukokuuta 2013

Lisäystä edelliseen postaukseen

Edellisessa viestissä kirjoitin Ekoelo-lehdestä, joka löysin sattumalta automarketin lehtihyllystä. Nyt oli vasta aikaa googlettaa lehden sivuille, kun mietin sitä tilaamista täällä voi lukea lehden näytenumeron ilmaiseksi :)

Minusta vaikuttaa hyvältä. Nyt tämä ei ole edes maksettu mainos vaan ihan puhtaasti ja rehellisesti teille suosittelen. En ahneuksissani :D

(Ja jos tarjouksia metsästää löytyy tällainen tarjous.)

2 kommenttia:

 1. Minäkin olen lukenut paria Ekoelo lehteä, ja varsinkin se juttu Lasse Nordlundista ja hänen perheestään oli tosi mielenkiintoinen!
  Oliko muuten tuo polttopuu kirja hyvä? Ajattelin ostaa isälleni lahjaksi sen.
  Olen koittanut myös pitää vähän blogia, tosin hieman hakusessa vielä miten sitä oikein käytetään =) En esim. osaa lisätä ollenkaan kuvia sinne, huoh. Mutta jos kiinnostaa niin voit käydä vilkaisemassa joskus, osoite on http://kuumavuorella.blogspot.fi linkkiä en tietenkään osaa laittaa...

  VastaaPoista
 2. Juu, samasta jutusta itsekin kovasti pidin :)
  Minusta se kirja on ihan hyvä ja siinä on minusta miehinen näkökulma, joten voisin kuvitella, että isät saattavat tykätä. Jos ovat puumiehiä :) Mukavalta näyttä sinun blogissa. Kyllä varmasti opit laittamaan vaikka mitä sinne :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...