maanantai 30. joulukuuta 2013

No onkos tullu kesä nyt talven keskelle?

Olenkohan mä joskus ennekin käyttänyt samaa otsikkoa? No ei se haittaa...

Tulipahan vaan mieleen kun eilen istutin valkosipulia kasvimaalle ja tänään söin sosekeittoa, jonka raaka-aineet on ihan tuoreeltaan omalta kasvimaalta kerätty. Keitossa palsternakkaa, maa-artisokkaa, perunaa, persiljaa ja lehtikaalia. Lisäksi siinä on muutama aine ei-suoraan-pihalta: suolaa, valkosipulia, koskenlaskijaa ja maitoa. Oli tosi hyvää.

Joulu meni löhöillessä, laiskotellessa, nukkuessa, syödessä, sisällä vetelehtiessä. Nyt jo vähän jotain jaksaa. Mikä ihme ihmistä näin väsyttää ja laiskottaa...
Piristymistä odotellessa :)

Hyvää loppu vuotta :D

4 kommenttia:

 1. Itselläkin on menneet päivät haukotellessa :), kai sitä kaipais talviunille... Hyvää ensi vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Heippa Mammukka!

  Naurattipa taas. Samaa ruokaa syötiin meillä, tismalleen samana päivänä :). Tosin minun pitää harjoitella tuota maa-artisokan makua...

  Kiitos kauniista viestistä blogissani. Haikea olo oli minullakin, vaikka täällä linjoillahan sitä ollaan. Tavallaan kaipaan blogin kirjoittamista, mutta jurppii sen addiktoiva vaikutus ja siksipä parempi pysyä vain lukijana. Ainakin toistaiseksi. Koneella istuminen vie hyvää virkkausaikaa :D.

  Onnea ja hyvää uudelle vuodelle, sinulle perheinesi <3 !

  Tuomikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun piti myös harjoitella. Maku on niin omalaatuinen ja erikoinen. Muuttuu herkuksi ajan kanssa :)
   Minusta teit rohkean päätöksen. Itsekin välillä ajattelen, että mitähän kaikkea sitä ehtisikään, jos ei roikkuisi koneella. Ja juuri tästä blogin addiktoivasta ominaisuudesta olen joskus huolissani... Hyvää Uutta Vuotta teillekin ja kiitos kun pistäydyit!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...