perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hyvää Pääsiäistä!


Hyvää Pääsiäistä kaikille tutuille ja tuntemattomille lukijoille!


Vaikka vasta on pitkäperjantain ilta, meillä on ilmassa jonkinlaista pääsiäisaamun elämän riemua,
sillä hautomakoneessa piipittää!
Jännittää kovasti, sillä nämä hautomahommat on vielä niin uutta tässä taloudessa. Pitäkää peukut ja varpaat pystyssä, että kaikki sujuu hyvin :)

Eilen meillä taas kaadettiin suuri pihakoivu. Isot puut on hienoja ja niitä kannattaisi kyllä vaalia, mutta pienellä pihalla, niistä voi olla melkoisesti vaivaa. Enkä nyt puhu mistään lehtien haravoinnista. Se on ihan turhaa hommaa joka tapauksessa. Tämä puu oli kaikkein suurin, kaunis riippakoivu. Mutta se kasvoi aivan likakaivojen vieressä. (Ehkä se siksi oli niin suuri. Sai paljon lannoitetta.) Ja voi olla, että se on syyllinen siihen, miksi meidän viemärit reistaa. Epäilemme, että sen juuret rikkoivat viemäriputket. No niin tai näin, ensi kesänä putket on kaivettava esille ja koivu olisi ollut vain tiellä. Ja kaivuri olisi rikkonut sen juuria, mikä olisi mahdollisesti vahingoittanut puuta niin, että sen olisi kuitenkin pitänyt kaataa. Ja koska ainoa kohta mihin puun pystyi kaatamaan on minun kasvimaani, homma oli pakko tehdä nyt eikä keväämmällä tai kesällä.

Kävin vähän askartelemassa pihalla koivun kanssa. Tein muutaman kranssin, sydämen ja tällaisen "linnunpesän". Pyhinä voisin jatkaa askartelua. Hauskaa puuhaa. Silmät ja nenä ei kyllä tykkää. Allergiaa pukkaa pelkästä koivun koskettelusta, vaikka olen siedätyksessä talven käynytkin. Höyhenet on viime kesän kukoilta pudonneita, viiriäisen munat omia ja kananmunat tomaatintaimilla vaihdettuja.

6 kommenttia:

 1. Valoisaa Pääsiäistä myös teille koko perheelle:)!

  T:Anne

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäisen aikaa myös sinulle Mammukka! Toivotaan, että pian kuoriutuu tipuja :)

  VastaaPoista
 3. Voi, jännittävää tipujen odottelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi jännää ja varsinkin kun nää on mun ekat :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...